dinsdag 22 november 2016

Hoodies

Gisteren schoot het lekker op achter de machines. Ik had de patroondelen voor een nieuwe hoodie voor Femke al geknipt en de machines stonden al klaar met de goede kleur garen erop.

Dit mode maakte ik al twee keer eerder. De eerste keer voor Femke van een geweldige prinsessenstof. Ik maakte maat 104, maar wel aangepast aan haar smalle lijfje. Het patroon is de Kinderhoodie van Konfetti Patterns. De stof kocht ik (als paneel) bij Joy Fits.

 
De tweede keer maakte ik een (ongewijzigde) maat 68 voor mijn nichtje Noora. De stof is van Stenzo. Deze had ik nog over van een jurk die ik vorig jaar voor Femke maakte. De contractstof komt uit de (grote) voorraad.
 

Het patroon van de prinsessenhoodie maakte ik nog een keer, nu met een andere geweldige stof die ik tegelijk met het paneel kocht bij Joy Fits. De gele contraststof kocht ik daar ook.

Deze laatste hoodie telt mee voor de '10 lappen uitdaging'. Er gingen maar liefst 2 lapjes in, dus de teller staat nu op 4 van 10!
 
 
 
En voor wie zich zorgen maakt over de voorraad kleding van Femke, wees gerust. Ze had echt bijna niets meer in haar kast hangen en al helemaal niet met lange mouwen, dus deze aanvullingen zijn meer dan welkom.

1 opmerking: